Misiunea și viziunea - Gradinita Disney

Title
Go to content
Misiunea și viziunea

Suntem convinsi de importanta educatiei timpurii si credem cu tărie că ea trebuie să fie centrata pe nevoile fiecarui copil in parte. De aceea urmarim prin toate activitatile noastre dezvoltarea emotionala, cognitiva si sociala a copiilor prin insusirea de catre ei a mecanismelor de gandire si dobandirea inteligentei emotionale. Activitatile artistice pe care le desfasuram ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte creativitatea.

 Toate acestea se intampla intr-un mediu sigur, calduros, plin de materiale didactice care sa ii stimuleze, sub atenta supraveghere si indrumare a unui personal dedicat, tanar si entuziast.

 Gradinita cu program prelungit "Disney” realizeaza programe educationale specifice invatamantului prescolar traditional, programe menite sa asigure dezvoltarea prelungita si deplina a copiilor si care raspunde unei game largi de cerinte ale comunitatii locale, permitand parintilor/copiilor mai multe posibilitati de selectie in ceea ce priveste tipul de program, activitatile optionale si cele extracurriculare si extrascolare.

Gradinita cu program prelungit "Disney” isi propune realizarea unui program de intarire si crestere a sanatatii copiilor prin multiple activitati sportive si alimentatie sanatoasa, raspunzand astfel diferitelor grupuri de interes ale comunitatii locale.
Gradinița Disney
design by CSC Design
Back to content